Uurloners

Vanaf € 10,- per maand per loonstrook (excl. BTW)*
 • Onbeperkt vragen stellen
 • De controle van de loonadministratie
 • Je loonaangifte verzorgd
 • Digitale loonstroken via de app van Nmbrs
 • Digitale jaaropgave via de app van Nmbrs
 • Digitaal dossier
 • HR-signalen
0
0

Naast onderstaande indicatie van het maandbedrag, kunt u rekening houden met een eenmalig bedrag van € 7,50 per nieuw in te voeren medewerker.

Indicatie maandbedrag€  

  Contactgegevens

  Bedrijfsgegevens

  Eventuele vragen/opmerkingen

  * de velden met een asterisk zijn verplicht. De gegevens die je hier invult gebruiken we alleen om jou over dit formulier terug te bellen of mailen en komen bijvoorbeeld niet in onze mailinglijsten terecht.


  Dit formulier is beveiligd met Google ReCaptcha v3 (Privacybeleid - Voorwaarden)

  * Bij bovengenoemde prijzen wordt gebruik gemaakt van een staffelkorting. Hoe meer personeelsleden, hoe lager de kosten per loonstrook per maand zullen zijn.

  Voor werkzaamheden buiten het pakket om, rekenen wij € 75,- per uur excl. Btw. Hierbij moet u denken aan:

  • Het opstellen van arbeidscontracten
  • Proforma berekeningen
  • Dossieropbouw

  Wat betalen andere ondernemers?

  Karen heeft sinds vijf jaar haar eigen webshop waarmee ze sieraden verkoopt. Waar ze startte in een kamer thuis heeft ze inmiddels een loods waar ze van alles op kan slaan. Na drie jaar is zij ook begonnen met het aannemen van haar personeel. Inmiddels heeft ze vier medewerkers in dienst die haar helpen met het versturen van alle bestellingen en die vragen beantwoorden. Haar partner helpt haar met het doen van de boekhouding en springt bij waar nodig. Sinds een aantal maanden is haar partner een vennoot, wat er automatisch voor heeft gezorgd dat Karen geen eenmanszaak, maar een VOF heeft.

  Om zich meer te kunnen focussen op het werken in haar bedrijf wil Karen de verloning van haar personeel uitbesteden. Zo hebben zij en haar partner de ruimte om te doen waar ze echt goed in zijn. Klanten blij maken met nieuwe sieraden!

  InCTRL helpt Karen waar nodig en zorgt ervoor dat haar personeel op tijd hun salaris ontvangt. Daarnaast staat InCTRL ook klaar om Karen eventueel van extra advies te voorzien.

  Al haar medewerkers hebben een contract op uurbasis. Dit betekent dat Karen per maand € 50,- excl. btw kwijt is om de verloning van haar medewerkers te doen.

  Ricardo is een echte horecaman. Hij begon ooit als barman en mocht naar een aantal jaren het stokje daar overnemen. Inmiddels is hij al tien jaar eigenaar van deze zaak. Waar hij tien jaar geleden het stokje overnam en eigenaar werd van een eenmanszaak is hij inmiddels directeur van een BV. Alleen hoe groei je nu verder? Voor advies klopt Ricardo aan bij een boekhouder met wie hij hierover de nodige gesprekken kan voeren. Vervolgens heeft Ricardo in samenspraak met de aandeelhouders besloten om de verloning bij dezelfde boekhouder onder te brengen. Een hele operatie, maar InCTRL zorgt dat Ricardo InCTRL blijft!

  InCTRL doet meer dan alleen de verloning van personeel. Ze kijken ook mee in de ontwikkelingen die er gaande zijn en welke gevolgen dit kan hebben. Ricardo heeft zowel mensen vast in dienst als uurloners. Dit betekent dat hij per maand €237,50 excl. btw voor de vaste lonen betaald en €62,50 excl. btw voor de uurloners.